Zwembaden en zwemvijvers

zwempools

Zwembad of zwemvijver aanleggen in de tuin

Een eigen ingebouwd zwembad of zwemvijver aanleggen in de tuin: het is een droom voor velen. Maak van die droom nu werkelijkheid en kies voor een betonnen zwembad, gemetst zwembad of een zwemvijver van Johny Kril.

Met een eigen zwembad geeft u niet alleen uw tuin een flinke upgrade, ook uw eigen comfort gaat er goed op vooruit. Want stel u voor: kiezen voor een verfrissende duik wanneer u het wil, in alle privacy en in een zwembad dat helemaal aan uw wensen voldoet, dat is op en top genieten.

Ontwerp op maat

Omdat elk ontwerp op maat is laten wij uw ideale zwempool aansluiten bij de architectuur van uw tuin. Heeft u een voorkeur voor een strak ontwerp in beton of kiest u voor de natuurlijke integratie van een authentieke zwemvijver? Alles is mogelijk! Wij bespreken uw project graag.

3 soorten zwempools

Bij ons kan u terecht voor 3 types pools: we leggen betonnen zwembaden aan, installeren gemetste zwembaden en u kan eveneens bij ons terecht voor een professioneel aangelegde zwemvijver. Maak een afspraak met Johny Kril en bekijk hoe ook uw droom om een eigen zwembad te bezitten werkelijkheid kan worden!

Onze merken

Dakwerken & Zwempools Johny Kril staat garant voor kwaliteit. Daarom werken we met de beste merken samen, zodat jij lang van je kwalitatief zwembad kan genieten zonder zorgen. 

Hiervoor gebruiken we PVC liners van alkor-plan en een pompinstallatie van Pentair.

Bekijk onze pagina’s over betonnen zwembaden, gemetste zwembaden en zwemvijvers voor meer informatie en inspiratie.

Johny Kril
Johny Kril
Zwembadinstallatie
Johny Kril