Over ons

Over ons

Johny Kril

Professional in dakwerken en aanleg van zwembaden

 

Welkom op de website van dakwerken en zwembaden Johny Kril. Onze firma is al jaren de referentie in kwaliteitsvolle dakwerken voor alle types daken. Of u nu kiest voor een plat dak of een traditioneel hellend dak, bij ons vindt u alle expertise in dakwerken voor nieuwbouw en renovatie.

Wij verzorgen onze eigen residentiële projecten, maar werken ook in onder-aanneming voor grote werven. Bent u zelf aannemer, op zoek naar een ervaren onderaannemer in dakwerken? Of heeft u nood aan een dakdekker voor uw particulier project? Bij Johny Kril zit u alvast goed!

 

Daarnaast hebben we ons intussen ook verder gespecialiseerd in het aanleggen van betonnen of gemetste zwembaden en zwemvijvers voor in de tuin. Met een eigen ingebouwd zwembad geeft u uw tuin een grote meerwaarde en Johny Kril is dé aannemer om die werken voor u uit te voeren.

Daarvoor werken we als hoofdaannemer samen met verschillende gespecialiseerde firma’s in grondwerken, betonwerken en andere aannemers. Wij coördineren alle werken van A tot Z voor u, zodat u op beide oren kan slapen en enkel maar hoeft te genieten van uw eigen zwembad in de tuin.

Omdat wij een beroep doen op verschillende zelfstandige aannemers kunnen wij onder de prijs blijven die grote firma’s vragen voor de aanleg van een zwembad of zwemvijver. Vraag ons vandaag nog een offerte en merk meteen het verschil!

 

Johny werkt aan een zwembad
Zwembad

Dakdekker nodig voor een plat dak of hellend dak? Voor nieuwbouw of renovatie? Op zoek naar een aannemer voor het aanleggen van uw zwembad in beton of voor uw natuurlijke zwemvijver? Neem contact op met Johny Kril en kies voor ervaring, kwaliteit en een uitstekende service. Wij zijn actief in heel België en Nederland.