Zwembad metsen

Gemetst zwembad, alle maten en vormen mogelijk.

Een goede en flexibele manier voor het aanleggen van een inbouwzwembad in de tuin is uw zwembad metsen.
Op die manier wordt de kuip opgetrokken uit metselwerk en daarna bekleed met een zwembad liner, net als bij polyester baden.

Zwembad laten metsen | JK Construct in Tielt-Winge
arrow-line-140x250

Ervaren zwembadbouwer nodig?

Heb je vragen? Wij helpen je vrijblijvend met de nodige informatie. Contacteer ons via onderstaande knop.

Waarom een zwembad metsen?

Het grote voordeel van een zwembad metsen is dat u heel flexibel bent in de vorm van uw pool. Daardoor is uw ingebouwd zwembad perfect te integreren in de omgeving. Sluit u graag aan bij uw terras of kiest u liever voor een zwembad in de tuin? Wanneer u een zwembad laat metsen is alles mogelijk.

Het is ook een manier van zwembadbouw die heel wat doe-het-zelvers aanspreekt. Maar vergis u niet: na het optrekken van het metselwerk moet u ook een zwembad liner aanbrengen. En dat is specialistenwerk! Als expert in liner zwembad lassen voert JK Construct dit werk graag voor u uit. Zo beleeft u gegarandeerd jarenlang plezier aan uw privé zwembad in metselwerk.

Wie kiest voor onze firma kiest meteen voor een service van A tot Z. Wij verzorgen het ontwerp en voeren alle werken zelf uit. Van graafwerken tot afwerking, JK Construct is uw partner in inbouwzwembaden op maat.

Zwembad in metselwerk

Snel en kwaliteitsvol

Een zwembad metsen gaat relatief snel en levert u een resultaat van topkwaliteit. Uw zomeravonden zullen nooit meer dezelfde zijn: vanaf nu geniet u van het comfort en de sfeer die bij een zwembad in de tuin komt kijken.

Mogelijkheden

Verlichting onder water voor nog extra sfeer en gezelligheid? Een verwarmd zwembad om van vroeg in de lente tot laat in de herfst te genieten van een sportieve duik? Met een zwembad in metselwerk is werkelijk alles mogelijk!

Dankzij de specialisatie in zwembad liner maken wij volledige polyester baden die we in elke vorm kunnen ontwerpen. We bespreken de mogelijkheden graag met u!

U wil zelf een zwembad bouwen in betonblokken en zoekt een ervaren aannemer voor ontwerp, graafwerken en afwerking? Neem contact op met JK Construct en start binnenkort met uw droomproject.

Zwembad laten metsen?

Wilt u een duurzaam en prachtig zwembad laten metsen? Neem nu contact op met JK Construct voor professionele zwembadconstructie. Laat ons ervaren team uw droomzwembad realiseren, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Transformeer uw tuin in een oase van ontspanning en plezier. Bereik ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvend informatie voor het aanleggen van je zwembad.

Scroll naar boven

Meer info, een offerte of afspraak?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak ter plaatse te maken voor alle info over het plaatsen van een zwembad of zwemvijver. Ons team staat klaar om u te helpen  en u te voorzien van professioneel advies en deskundige service.