Dakwerken

Dakwerken

Dakwerken alle daken 

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Voor wie een nieuw huis wil kopen is de staat van het dak vaak ook een beslissende factor om al dan niet te kopen. Goed geïsoleerde daken verhogen niet alleen uw wooncomfort, u bespaart er ook aanzienlijk mee op uw energiefactuur.

Een ervaren dakdekker is dus essentieel om jarenlang zorgeloos te genieten van uw plat dak of hellend dak. Dan bent u bij Johny Kril aan het juiste adres. Wij zijn een aannemersbedrijf met ruime expertise in alle soorten daken.

Bent u op zoek naar een aannemer dakwerken in België of Nederland? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor advies en een offerte op maat.

Algemene dakwerken

Welke woning best bij u past is een kwestie van persoonlijke smaak. Misschien houdt u van strakke, hedendaagse huizen met platte daken, of misschien bent u meer te vinden voor een klassieke woning met een typisch hellend dak. Uw droomhuis kan natuurlijk ook een combinatie van verschillende soorten daken hebben.

Wat uw stijl ook is, het dak boven uw hoofd moet simpelweg goed zijn. En dan doet u beroep op een aannemer algemene dakwerken die garant staat voor kwaliteit en wooncomfort. Johny Kril heeft een heel ruime ervaring als dakdekker platte daken en hellende daken en is uw partner voor nieuwbouw of renovatie.

Isolatie

Want ook bij renovatie kan een nieuw dak u op termijn een flinke besparing opleveren. Het grootste deel van de warmte in de woning verdwijnt door het dak. Wanneer uw dakisolatie niet aan de hedendaagse normen voldoet gaat uw energiekost bijna letterlijk door het dak!

Onze daken voldoen namelijk aan de strengste isolatienormen. Dat is niet alleen goed voor uw energiefactuur, omdat de temperatuur in huis stabiel blijft verhoogt ook uw wooncomfort in huis.

Wil u meer weten over ons aanbod? Zoekt u een ervaren aannemer algemene dakwerken in België en Nederland?
Johny Kril staat steeds tot uw dienst.

Dak met zonnepanelen

Aannemer platte daken

Steeds vaker zien we dat bouwheren kiezen voor een plat dak. Dat past bij een moderne woning en één van de voordelen is dat u op de bovenverdieping geen schuine muren heeft waardoor u ruimte wint in de kamers.

Een plat dak aanleggen vraagt echter wel de nodige expertise, zowel voor isolatie als voor dakbedekking. Johny Kril is de referentie in lekvrije, goed geïsoleerde platte daken. Vraag ons zeker naar een offerte wanneer u op zoek bent naar een aannemer platte daken!

Velux plaatsen

U kan de bovenverdieping of zolder een flinke upgrade geven met een kwalitatief dakraam. Wil u een Velux plaatsen dan neemt u contact op met Johny Kril. Dankzij onze jarenlange expertise in platte daken én hellende daken installeren wij uw Velux van A tot Z.

Wij maken de opening in uw hellend dak, plaatsen het dakraam en werken daarna tot in de puntjes af. Uiteraard hechten wij bij onze dakwerken groot belang aan orde en netheid op de werf. Met afdekzeilen beschermen wij de rest van uw woning zodat u nadien enkel maar hoeft te genieten van een mooi resultaat.

Wij zijn gecertificeerd Velux aannemer. Bekijk hier ons Velux-certificaat

Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend voor een aanbod op maat! Wij komen graag bij u langs om samen met u uw project te bespreken. Daarbij kan u uiteraard steeds rekenen op ons professioneel advies. Dakwerken Johny Kril staat steeds voor u klaar.

Onze merken

Wij werken met de beste en zorgvuldig gekozen merken op de markt. Voor de dakramen kozen we voor Velux. We werken met verschillende merken voor de roofing van het dak: Iko, Icopal en Soprema. Voor de dakisolatie kiezen we voor Recticel en voor gevelbekleding gebruiken we Rockpanel, Trespa en Cedral. Verder is er ook een ruim aanbod dakpannen van het merk Monier en Wienerberge.

Johny Kril
Plat dak